Diensten

Onze facilitaire dienstverleners zijn breed inzetbaar. Als specialist in schoonmaakwerkzaamheden, weten we elke klus te klaren met een vlekkeloos eindresultaat. Zowel voor dagelijkse werkzaamheden of bijzondere opdrachten gaan we voor u aan de slag. Ons team staat voor u klaar, voor elke dag een frisse, schone start. Bekijk onze diensten en neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Schoonmaak

HR Facilities verzorgt uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden. Van de dagelijkse schoonmaak van kantoren tot specialistisch werk, zoals het shamponeren van vloerbedekkingen, dieptereiniging en alles daartussenin.

Gevel- en glasreiniging

Schone ramen, kozijnen en gevels maken het verschil in de uitstraling van een gebouw. Daarnaast behoort ook het reinigen van zonnepanelen tot onze dienstverlening. Ook genieten van een glashelder uitzicht? Schakel onze professionals in!

Graffiti removal

Ongevraagd een kleurtje op uw pand of object gekregen? Ongewenste graffiti verwijderen we snel en vakkundig.

Huismeesterdienst en verhuizingen

Met onze huismeesterdienst kunnen kleine storingen en mankementen in uw pand snel worden verholpen. Ook bieden we hulp bij een verhuizing — groot of klein!

Groenonderhoud en interieurbeplanting

Samen met onze partner en zusterorganisatie Henssen B.V. gaan we voor groen: we bieden een totaalpakket van diensten op het gebied van groenaanleg en groenonderhoud: van ontwerp en realisatie tot onderhoud.

Infrastructuur en gladheidbestrijding

In samenwerking met onze zusterorganisatie Redding Infra B.V. voeren we grondwerken, wegenbouw, rioleringswerk, sloopwerk, saneringen, infiltratie, straatwerk en asfaltwerk uit. Ook zijn we snel inzetbaar bij calamiteiten, zoals ruimingswerken bij storm, dijkbewaking, hoogwaterbestrijding en gladheidsbestrijding.