Over ons

Een frisse aanpak in facilitaire dienstverlening

Opgericht in 2019, maar toch met een schat aan ervaring, want die zit niet in jaren, maar in onze mensen. Als jong bedrijf bundelen we de krachten met partners en zusterondernemingen. Zo kan HR Facilities een totaalpakket aan diensten op het gebied van schoonmaak, brede facilitaire vraagstukken en meer aanbieden. We gaan niet alleen voor een resultaat, maar ook een werkwijze waar we trots op kunnen zijn. Lees meer over onze beloftes, en ervaar het vooral ook zelf: we gaan graag voor u aan de slag!

N

Totale ontzorging

HR Facilities gaat voor totale ontzorging. Daarom bieden we ondersteuning bij alle voorkomende facilitaire vraagstukken. Dankzij onze eigen én gebundelde krachten met onze zusterbedrijven in de Henssen Redding Groep en onze maatschappelijke partners, is er geen enkele klus die we niet kunnen klaren. Zo profiteert u van het gemak van één partner voor al uw facilitaire werkzaamheden.

N

Mixed-People-Concept

We gaan voor teamwork, zowel met onze partners als met onze medewerkers. Daarom werken wij volgens het Mixed-People-Concept. Zo zijn medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt meer dan welkom bij HR Facilities. We werken hiervoor samen met Inmenz, diverse Werkgever Service Punten, gemeenten en het UWV.

N

Één aanspreekpunt

Onze glasheldere aanpak houdt in dat u een persoonlijk contactpersoon krijgt toegewezen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al onze diensten. Zo kunnen we onze werkzaamheden optimaal op elkaar afstemmen en wordt u altijd snel en vakkundig geholpen.

N

Ad-hoc situaties

Wij staan altijd voor u klaar. Ook in onverwachte situaties kunnen wij snel schakelen dankzij ons uitgebreide netwerk van (keten)partners en ons gedreven team van professionals. Maak kennis met onze werkwijze en plan een afspraak.